Duguláselhárító adatvédelmi leírás

Adatvédelmi jogokkal kapcsolatos tájékoztató

Az adatvédelmi adatok kezelője:
Horváthné Csoma Tímea
Telefonszám: +36 30 574 89 66.
Email cím: csjenny31@gmail.com.

A www.duguláselhárítás-heves-megye.hu látogatóinak személyes adatainak védelmében nagyon fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának a tiszteletben tartását, ezért a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és lehetővé tesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A személyes adatainak kezelésének célja megfelelő és releváns legyen, és csak a szükséges mértékig történhet.

Az Ön személyes adatainak tárolása csak minimális ideig történik. A személyes adatok ennél hosszabb ideig történő tárolására csak akkor kerülhet sor, ha a tárolás közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból történik.

Az adatvédelmi jogérvényesítési lehetőségek:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400Fax: +36 (1) 391-1410
Email: ugyfelszolgalat@naih.hu
WEB: https://naih.hu

A jelen Adatvédelmi Irányelvben nem szabályozott kérdések körében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságokról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései az irányadóak.

Weboldal tartalma Horváthné Csoma Tímea szellemi és jogi tulajdonát képezik, a weboldal minden tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használható fel sem online, sem nyomtatott formában.

Duguláselhárító, duguláselhárítás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük